Джей Лено предприема правни стъпки, за да защити финансовите активи на

...
Джей Лено предприема правни стъпки, за да защити финансовите активи на
Коментари Харесай

Джей Лено подава документи за попечителство над имението на съпругата си Мейвис Лено

Джей Лено подхваща правни стъпки, за да защити финансовите активи на брачната половинка си Мейвис Лено на фона на борбата й с деменцията.

Бившият водещ на Tonight Show на NBC е подал молба за попечителство на имуществото на жена си в съд в Лос Анджелис. Джей е подал документите, които разкриват здравното положение на Мейвис, на 26 януари, съгласно правни документи, получени от E! Новини. Според NBC News, петицията на телевизионната личност търси заместено решение за одобрение на планирането на парцели и използване на завещателен проект, който той има вяра, че брачната половинка му би изпълнила, в случай че беше способна.

„ За страдание, Мейвис прогресивно губи потенциал и ориентировка в пространството и времето в продължение на няколко години ", се показва в документите съгласно изданието. „ Тъй като настоящото положение на Мейвис я прави неспособна да извърши проекта за завещание, Джей подаде молба до съда да бъде назначен за страж на наследството на Мейвис с единствената цел да подаде молба за заместващо р...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР